Finalitzat

EL VIOLINISTA A LA TEULADA - Coral Arquitectura i Orquestra UPC

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Foment Cultural i Artístic

De 01-06-2024 19:00 a 01-06-2024 20:15

Categories: Concerts, Culturals

Basat en el llibre "Tevye i les seves filles" de Sholem Aleichem. i ambientat en un poble jueu a Rússia al final del segle XIX, “El... Llegir més

Basat en el llibre "Tevye i les seves filles" de Sholem Aleichem. i ambientat en un poble jueu a Rússia al final del segle XIX, “El violinistra a la teulada” segueix la vida del lleter Rev Tevye al poble d’Anatevka, qui intenta mantenir les seves tradicions enmig dels canvis socials i polítics. La música, composada per Jerry Bock amb lletres de Sheldon Harnick, inclou cançons inoblidables com "Tradition", "If I Were a Rich Man" i "Sunrise, Sunset". El musical explora temes com la família, la fe i la lluita contra l'adversitat, i ha captivat públics de tot el món des de la seva estrena a Broadway el 1964.

L’Orquestra de la UPC i la Coral Arquitectura presentem una selecció fonamental de les peces musicals, interpretades en la llengua original, per recórrer la història de Tevye amb les seves filles i la seva dona.

Prèviament al Violinista a la Teulada l’Orquestra de la UPC interpretarà la Dansa dels Cavallers (de l'obra Romeu i Julieta), de Sergei Prokòfiev.

Les inscripcions estan tancades.