Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Elles

Teatre

  • Elles

Ciutat: Figueres

Lloc: Ronda Rector Aroles, 4 – 17600

De dissabte 26 de març 2022, 20:00 h a 20:55 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 26 de març
20:00 h
Finalitzat
ELLES Cia. La Melancòmica Dissabte 26 de març, 20.00 h La Cate – Sala d’espectacles TEATRE PRESENTACIÓ: PROPOSTA ELLES és una peça... Llegir més

ELLES

Cia. La Melancòmica

Dissabte 26 de març, 20.00 h

La Cate – Sala d’espectacles

TEATRE

PRESENTACIÓ:

PROPOSTA ELLES és una peça d'humor satíric que fa un bon repàs als clixés de gènere i treu a escena els grans temes femenins dels que ningú parla. A l'escenari tres joves actrius amb molta energia i amb una química escènica innegable, parteixen des dels seus propis cossos i la seva pròpia realitat per repassar en clau d'humor grans temàtiques de gènere i sexistes. Educació sexual i feminisme per a tots els públics.

SINOPSI BREU:

Per què triguen tant les dones quan van al bany? De què parlen les dones quan estan soles? Què passa amb les princeses després de menjar anissos? Com saber si és consentit o sense sentit? Totes aquestes grans preguntes de la humanitat veuran la seva resposta en aquesta comèdia fresca, pròxima i diferent. Però no patiu que l'humor no entén de gèneres i aquesta obra és tant per elles com per ells.

Idea i direcció: Mireia Casado

Actrius: Paula Joseph, Mireia Casado, Agnès Jabbour / Ivette Novell

Durada: 55 minuts + col•loqui

10 €. Socis: 8€. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia, a la taquilla.