Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ELS AMICS DE LES ARTS - Concert presentació disc ALLÀ ON VOLIA

Concerts

  • ELS AMICS DE LES ARTS - Concert presentació disc ALLÀ ON VOLIA
  • ELS AMICS DE LES ARTS - Concert presentació disc ALLÀ ON VOLIA
  • ELS AMICS DE LES ARTS - Concert presentació disc ALLÀ ON VOLIA

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: divendres 21 d’abril 2023, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 21 d’abr.
22:00 h
Finalitzat
Els Amics de les Arts han tornat a escollir Llinars del Vallès per fer la seva residència artística. El Teatre Auditori de Llinars... Llegir més

Els Amics de les Arts han tornat a escollir Llinars del Vallès per fer la seva residència artística. El Teatre Auditori de Llinars és el lloc on el trio format per Daniel Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué ha triat per preparar com sonarà en directe el seu nou disc 'Allà on volia', que es publicarà el mes de març.

La primera presentació en públic de la seva nova gira serà doncs de nou a Llinars, el divendres 21 d'abril.
Una oportunitat única per viure el retorn als escenaris d' Els Amics de les Arts, un dels grups més estimats de casa nostra.

Del seu nou disc, recentment han publicat el primer avançament, Citant Mercè Rodoreda, on Els Amics de les Arts mantenen el seu segell sonor intransferible, jugant amb la polifonia i posant l’eclecticisme al servei del pop. Citant Mercè Rodoreda delata un nou pas en l’evolució del so d’Els Amics de les Arts que va cap a la contundència amb pocs elements.


Els Amics de les Arts son Joan Enric Barceló, Dani Alegret i Ferran Piqué


Durada aproximada: 90'
Preu anticipada: 25€ / Preu taquilla (si en queden): 25€

link a videoclip: https://youtu.be/1qorYSJDRz8