Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ELS AMICS DE LES ARTS EN CONCERT - El senyal que esperaves! SESSIÓ 23H

Música

  • ELS AMICS DE LES ARTS EN CONCERT - El senyal que esperaves! SESSIÓ 23H
  • ELS AMICS DE LES ARTS EN CONCERT - El senyal que esperaves! SESSIÓ 23H
  • ELS AMICS DE LES ARTS EN CONCERT - El senyal que esperaves! SESSIÓ 23H

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: dissabte 10 d’octubre 2020, 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 10 d’oct.
23:00 h
Finalitzat
Tres anys després del seu últim disc, tornen ELS AMICS DE LES ARTS.ELS AMICS DE LES ARTS no són uns nouvinguts, quinze anys de trajectòria musical... Llegir més

Tres anys després del seu últim disc, tornen ELS AMICS DE LES ARTS.

ELS AMICS DE LES ARTS no són uns nouvinguts, quinze anys de trajectòria musical i multitud d'èxits i premis. I sobretot un so i unes lletres úniques.Fa tres anys els AMICS DE LES ARTS van ser aquí al TA en residència tècnica i van iniciar aquí, en un concert pre-estrena de disc la gira de UN ESTRANY PODER. 

A ells els va agradar l'experiència i nosaltres ens vam enamorar així que... quan ens van dir que volien tornar només vam poder dir que SÍ! 

Així que aquí els tenim de nou, en residència i també, amb concert pre-estrena del nou disc. 

Per descobrir el que han preparat els Amics per aquest 2020, aquí ens teniu, esperant per fer-ho plegats!  

Joan Enric Barceló, veus i guitarra
Ferran Piqué, veus, guitarra i bases
Dani Alegret, veus i piano
Pol Cruells, baix
Ramon Aragall, bateria


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom, mail i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!