Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ELS BRUGAROL

Teatre

  • ELS BRUGAROL

Ciutat: Agramunt

Lloc: Teatre Casal Agramuntí

De dissabte 18 de setembre 2021, 21:00 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
A cals Brugarol -família de l'alta burgesia catalana- la filla, l'Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer... Llegir més

A cals Brugarol -família de l'alta burgesia catalana- la filla, l'Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare. "No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit". Per l'Antoni Brugarol, és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol, un dels cognoms amb més solera de la comarca. Per això, recorrerà a tota mena d'argúcies i xantatges perquè l'Anna es faci enrere.

Ramon Madaula escriu i protagonitza una comèdia familiar amb grans dosis d'humor àcid i intel·ligent que enfronta cara a cara les contradiccions del seus protagonistes. Dues generacions i dues maneres d'entendre el món en una societat on tots voldríem creure'ns un model de coherència absoluta.

Aquest obra ha estat reconeguda amb el Premi Recull 2020.