Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ELS CATARRES

Concerts

  • ELS CATARRES
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: CARPA DE L'ÀREA CENTRAL DE LA PLAÇA PAÏSOS CATALANS

Inici: dissabte 5 d’octubre 2019, 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 5 d’oct.
23:00 h
Esdeveniment finalitzat
L’actual auge del panorama musical dels Països Catalans no es podria entendre sense... Llegir més

L’actual auge del panorama musical dels Països Catalans no es podria entendre sense Els Catarres. La banda és responsable del ressorgiment de la música festiva a les nostres festes i ha aconseguit fites històriques que han marcat un abans i un després en la mesura d’èxit dels grups catalans. Han estat la primera banda en

actiu que oferint un concert en solitari omple les 4600 localitats del Sant Jordi Club i la primera a exhaurir 7000 entrades, omplint set sales de Barcelona en tan sols dues setmanes quan va acomiadar la seva anterior gira. Per si no fos poc, han estat guardonats amb un disc d’or per les seves vendes discogràfiques i les seves gires han esdevingut internacionals. Els Catarres són un grup únic, irrepetible i ja icònic, que més enllà d’haver-se guanyat de nou el públic i hagin seguit batent rècords d’assistència a tots els seus concerts amb el seu nou disc “Tots els meus principis”, aquest 2019 estrenen nova gira per a arrasar amb els seus èxits de nou amb tot.


DISSABTE 5 d'OCTUBRE DEL 2019 a les 23h torna la festa a l'àrea central de Llinars

ELS CATARRES EN CONCERT! 

Preu: 10€ anticipada / 12€ a taquilla

Organitza: Ajuntament de Llinars del Vallès