Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Els cistells de la caputxeta (a partir 2 anys)

Familiar

  • Els cistells de la caputxeta (a partir 2 anys)

Ciutat: Terrassa

Lloc: Escola Sant Llorenç del Munt (Districte 6)

De dissabte 18 de setembre 2021, 11:30 h a 12:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Ara es veu que el famós cistell de la Caputxeta no era un de sol, no. Dotze en té. Un per cada mes de l’any. El cistell del gener,... Llegir més

Ara es veu que el famós cistell de la Caputxeta no era un de sol, no. Dotze en té. Un per cada mes de l’any. El cistell del gener, el cistell del febrer, el cistell del març… I així fins a completar la dotzena. I, si bé és cert que dintre del cistell hi porta melmelada, suc i galetes, també és veritat que cada mes de l’any s’hi ha deixat caure en forma de vers i de tonada. De poesia i de cançó. Avui farem el xafarder per veure què hi trobem dins Els cistells de la Caputxeta.
Samfaina de Colors fem una passejada pel calendari a través del llibre de poemes de Miquel Martí i Pol Per molts anys!, on el poeta dedica una poesia a cada mes de l’any.
I, ja que hi som, cantarem cançons tradicionals catalanes assenyalades per a cadascuna de les principals festes de l’any. Música tradicional, poemes, cançons, estris i joguines. Samfaina de Colors en estat pur.

Edats recomanades: a partir de 2 anys

Companyia: Samfaina de colors

Ubicació: exterior (porxo cobert del pati de l'escola Sant Llorenç del Munt)