MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Els cistells de la caputxeta

Familiar, Teatre

  • Els cistells de la caputxeta

Ciutat: Lliçà d'Amunt

Lloc: Sala de l'ateneu

Inici: diumenge 21 octubre 2018, 12:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Ara es veu que el famós cistell de la Caputxeta no era un de sol, no. Dotze en té. Un per cada mes de l’any. El cistell del gener,... Llegir més

Ara es veu que el famós cistell de la Caputxeta no era un de sol, no. Dotze en té. Un per cada mes de l’any. El cistell del gener, el cistell del febrer, el cistell del març… I així fins a completar la dotzena. I, si bé és cert que dintre del cistell hi porta melmelada, suc i galetes, també és veritat que cada mes de l’any s’hi ha deixat caure en forma de vers i de tonada. De poesia i de cançó. Avui farem el xafarder per veure què hi trobem dins Els cistells de la Caputxeta.

Samfaina de Colors fem una passejada pel calendari a través del llibre de poemes de Miquel Martí i Pol Per molts anys!, on el poeta dedica una poesia a cada mes de l’any.

I, ja que hi som, cantarem cançons tradicionals catalanes assenyalades per a cadascuna de les principals festes de l’any.

Música tradicional, poemes, cançons, estris i joguines. Samfaina de Colors en estat pur.


Samfaina de Colors
Mirna Vilasís i Xavi Múrcia vam crear Samfaina de Colors el 1988 per difondre la música, els instruments i la cultura tradicional dels Països Catalans entre els menuts. Al llarg d’aquests anys de treball ininterromput Samfaina de Colors hem creat 22 espectacles musicals, hem realitzat més de 5.000 representacions arreu del país i els nostres espectacles els han vist més d’1.760.000 espectadors.