Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

"Els fusells de la senyora Carrar", de Bertolt Brecht, de la companyia alGalliner.

Teatre

  • "Els fusells de la senyora Carrar", de Bertolt Brecht, de la companyia alGalliner.

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Josep Brossa de la Patronal

De dissabte 3 d’octubre 2020, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 3 d’oct.
20:00 h
Finalitzat
“Els fusells de la senyora Carrar”, de Bertolt Brecht, és una obra ambientada a la Guerra Civil espanyola. Concretament, la història... Llegir més

“Els fusells de la senyora Carrar”, de Bertolt Brecht, és una obra ambientada a la Guerra Civil espanyola. Concretament, la història ens situa a la Desbandá, un dels episodis més cruels del conflicte bèl·lic que va tenir lloc a Andalusia i on van morir milers d’innocents degut al bombardeig indiscriminat del bàndol franquista sobre la població civil. Però Brecht també parla en aquest text del concepte de neutralitat política, un tema de rabiosa actualitat que l’exdiputat al Parlament de Catalunya David Fernàndez ha adaptat per a l’ocasió en el pròleg i epíleg de l’obra.

Amb música en directe a càrrec de Carles Belda i Anna Farriol, i amb cares conegudes del teatre català com Santi Ricart i Òscar Castellví, la companyia alGalliner de Sabadell, sota la direcció d’Albert González, va estrenar aquest muntatge l’any passat i ara esperen portar-lo a diverses poblacions d’arreu del país.

Prevenció de la COVID-19: 

  • Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
  • L'ús de la mascareta serà obligatori per totes les persones majors de 6 anys.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
  • Es recomana portar l'entrada al mòbil.