Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ELS OCELLS. CIA. La Calòrica

Teatre

  • ELS OCELLS.  CIA.  La Calòrica
  • ELS OCELLS.  CIA.  La Calòrica
  • ELS OCELLS.  CIA.  La Calòrica
Exhaurides

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar (ampliació)

De dissabte 24 d’octubre 2020, 21:00 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 24 d’oct.
21:00 h
Finalitzat
Un cabaret polític on desfilen temes com la corrupció o els mecanismes de manipulació de masses.Espectacle guanyador de dos premis... Llegir més

Un cabaret polític on desfilen temes com la corrupció o els mecanismes de manipulació de masses.

Espectacle guanyador de dos premis de Teatre Barcelona (temporada 2018-1019) en les categories de Millor Espectacle de Petit Format i Millor Actor de Repartiment per Aitor Galisteo-Rocher.

Després de l’èxit de Fairfly, la companyia La Calòrica adapta la primera comèdia que va qüestionar la democràcia.

SINOPSI

El jove empresari Pisteter i la seva companya Evèlpides no poden tornar a casa. Tampoc se'ls acudeix cap altre lloc on puguin anar a viure la vida còmoda, relaxada i lliure d’impostos que ells anhelen. La trobada accidental amb un innocent puput enmig del bosc els portarà a plantejar-se un canvi d’estratègia: i si renunciessin a la seva condició humana i es convertissin en ocells? O encara més: i si convencessin les aus del món per crear una nova societat basada en els principis fonamentals d’Individu, Propietat i Competència?

Els Ocells (Temporada Alta, 2018) és una reescriptura lliure de l’obra d’Aristòfanes enfocada en l’auge del populisme neo-liberal, els mecanismes emocionals que el fan funcionar i els motius del seu auge en l’esfera internacional.

La companyia i el Teatre de Lloret informen que aquest espectacle utilitza llum estroboscòpica i que podria suposar un risc per a persones amb epilèpsia.

 

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia: Joan Yago

Direcció: Israel Solà

Intèrprets: Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López,i Marc Rius.

Cia: La Calòrica