Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ELS PASTORETS DE RIBES 2021 - Camí de Betlem - Covid Edition

Teatre

  • ELS PASTORETS DE RIBES 2021 - Camí de Betlem - Covid Edition

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: Centre Parroquial

Inici: diumenge 26 de desembre 2021, 19:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 26 de des.
19:00 h
Finalitzat
dg. 2 de gen.
18:00 h
Finalitzat
ds. 8 de gen.
18:00 h
Finalitzat
Els Pastorets de Ribes és una representació tradicional nadalenca de pastors, dimonis i personatges bíblics, molt entranyable i de... Llegir més

Els Pastorets de Ribes és una representació tradicional nadalenca de pastors, dimonis i personatges bíblics, molt entranyable i de caire familiar que, si bé conserva l'essencia de la obra de Josep M. Folch i Torres de Els Pastorets o L'Adveniment de l'Infant Jesús, la nostra incorpora escenes senceres i fragments de creació própia del seu director, en Joan Rosquellas. Tanmateix la renovació del text, escenografia, música i il.luminació, està sent una constant en els darrers anys amb l'afany d'aconseguir unes representacions més amenes i de més qualitat sempre amb l'objectiu de que l'espectador passi una estona agradable i surti amb un bon regust de boca.

De representacions de Els Pastorets al Centre Parroquial se n'han anat fent durant llargues temporades des de la fundació de l'entitat el 1924. És des de l'any 1982, que porten representant-se any rere any fins a dia d'avui.