Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ELS PASTORETS

Teatre

  • ELS PASTORETS

Ciutat: Hospitalet de Llobregat, L'

Lloc: Rambla Just Oliveres 34 08901

De diumenge 23 de desembre 2018, 19:00 h a 21:30 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 23 de des.
19:00 h
Finalitzat
dt. 25 de des.
19:30 h
Finalitzat
dc. 26 de des.
19:00 h
Finalitzat
ds. 29 de des.
19:00 h
Finalitzat
dg. 30 de des.
19:00 h
Finalitzat
Els Pastorets és l’obra catalana de la qual s’han fet més representacions. Els Pastorets de Folch i Torres han acompanyat els Nadals... Llegir més

Els Pastorets és l’obra catalana de la qual s’han fet més representacions. Els Pastorets de Folch i Torres han acompanyat els Nadals de generacions de catalans a través de guerres, dictadures, crisis socials i econòmiques. Han emocionat, fet riure i plorar els públics d'arreu, des dels principals teatres de Barcelona fins a les més humils sales parroquials, ateneus, clubs socials o casals populars. Impregnant la memòria i l'imaginari col·lectiu de tota una societat, contribuint a vertebrar-la en moments crítics de la seva història, alimentant la seva afició al teatre i les seves vocacions d'actor.

El centenari dels Pastorets de Folch i Torres es vol principalment festiu i participatiu. Més que una commemoració, es tracta de celebrar els cent anys d'una tradició essencialment popular, fortament arrelada en el teixit associatiu català i, alhora, una eina històrica de cohesió social.