Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ELS SECUNDARIS

Música, Teatre

  • ELS SECUNDARIS

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: - Teatre Municipal de Lloret de Mar

De dissabte 14 d’octubre 2023, 20:00 h a 21:20 h

Veure descripció de l'esdeveniment
COMPANYIA ELS PIRATES TEATRE Teatre MusicalDurada: 80 minutsIdioma: CatalàUn vodevil que homenatja als actors i les actrius que no... Llegir més

COMPANYIA ELS PIRATES TEATRE

Teatre Musical
Durada: 80 minuts
Idioma: Català

Un vodevil que homenatja als actors i les actrius que no es recorden.


SINOPSI:

Aquesta és la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen, entre cametes d’un teatre, el neguit abans d’estrenar. Anirà bé o no anirà bé l’estrena? En un embat de vivències hilarants ells dos faran el possible perquè sigui així.

Inspirada en els espectacles populars del Paral·lel de principis del segle XX, Els secundaris barreja peces teatrals còmiques i de vodevil de l’època per fer un homenatge als professionals que hi ha darrere les grans produccions, i en concret a tots aquells actors i actrius que han format part de la nostra història i que han estat oblidats. Dels del passat, dels del present i dels del futur… perquè tot plegat ha canviat gaire?

QUÈ N'HA DIT LA CRÍTICA?


“Una obra hilarant i imprevisible, que et fa viure una sorpresa rere l’altre.”

Nora Muñoz - Diari de Barcelona

“Amb un fregolisme delirant, Laura Aubert i Bernat Cot encadenen accions a un ritme frenètic i fan circular els seus personatges (...) per portes i cametes, fent gala d’una admirable vis còmica i  esmerçant-hi un sens fi de recursos. Novament ens guanya l’humor blanc i enfiladís d’una companyia bregada en el petit format i amb vint anys d’ofici. Tot un exemple de tenacitat i d’amor per la professió –i la tradició!– teatral.”

Ana Prieto Nadal - Núvol

“Laura Aubert i Bernat Cot només es poden enfrontar al muntatge que han creat amb tot l’ofici que porten a les espatlles. Diria que s’han autoposat a prova per comprovar fins on poden estirar la  corda. I l’estiren de valent, però sense que mai s’arribi a trencar. Ben al contrari. Fugen de l’exercici  teatral per entrar en el domini teatral. I s’alcen, des de la seva posició de secundaris de ficció a estrelles de carn i os de primer nivell. Tothom qui estima el teatre hauria de veure, almenys una vegada a la vida, un espectacle com «Els secundaris», que ha dirigit Adrià Aubert des del seu rebost de vint anys  d’experiència amb la companyia El Pirates Teatre.”

Andreu Sotorra - Recomana.cat

FITXA ARTÍSTICA:

Un espectacle d’Els Pirates Teatre
Dramatúrgia i interpretació: Bernat Cot i Laura Aubert
Direcció i il·luminació: Adrià Aubert
Escenografia: Enric Romaní
Figurinisme i caracterització: Maria Albadalejo
Coreografies: Anna Romaní
Assessoria de moviment: Robert González
Disseny de so: Damià Duran
Enregistrament i bases musicals: Pere Gual
Ajudant de direcció: Elna Roca
Estudiant en pràctiques d’escenografia: Teresa González
Confecció vestuari: Maria Albadalejo, Carlota Ricart i Eva Szwarcer
Perruqueria: Alba Quintos i Cinta Moreno
Producció: Montse Farrarons
Producció executiva: Marina Marcos
Comunicació i premsa: Anna Castillo
Fotografies promocionals i de funció: Sergi Panizo
Maquillatge i perruqueria – Imatge promocional: Inma Bono
Vídeo promocional – Tràiler: Ariadna Monleón
Vídeo promocional – Teaser: Mateu Tur
Intèrprets enregistraments: David Anguera, Adrià Aubert, Laura Aubert, Joan Cid, Bernat Cot, Montse Farrarons, Gemma López, Esteve Nadal, Laura Pau, Lluna Pindado, Elsa Quintana i Elna Roca

Agraïments: Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, Mercè Fantova (SGAE), Família Hernandez Montse Palomar, Teatre Akadèmia

Una producció d’El Maldà

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Teatre de l’Aurora i Centre Cívic Parc Sandaru