Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

eMe. De Carlo Mô

Teatre

  • eMe. De Carlo Mô

Ciutat: Ametlla del Vallès, L'

Lloc: L'Ametlla del Vallès

De dissabte 12 de desembre 2020, 20:00 h a 21:10 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 12 de des.
20:00 h
Finalitzat
Un pallasso. Dues crosses. Zero cames. Un viatge tragicòmic cap al descobriment de la  discapacitat física i emocional.En encendre's... Llegir més

Un pallasso. Dues crosses. Zero cames. Un viatge tragicòmic cap al descobriment de la  discapacitat física i emocional.

En encendre's el llum, després d'una música de Mahler, apareix a l'escenari Carlo Mô suspès en equilibri sobre unes crosses d'axil·la, sense cames, la primera imatge de l’escena és d'una ema humana. A partir d'aquí comença un viatge de descobriment del seu nou estat i recerca de remeis a qualsevol tipus de discapacitat física o emocional, convertint les solucions en petites creacions.

L'idioma d'aquest espectacle és l'humor gestual des de la mirada, recolzat per una escenografía minimalista, posant molta cura en la il·luminació i les imatges poètiques que ens porten de la realitat a l'imaginari i viceversa.

Creació i interpretació: Carlo Mô. Direcció: Leandre Ribera. Escenografia: Xavier García. Vestuari: Factoria DiMô. Disseny de so i il·luminació: Mattia Russo. Materials de difussió: Maria Oria. Fotografia: Genia Badano.