Finalitzat

EMOCIONARI

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Auditori Municipal de Terrassa

De 05-03-2023 12:00 a 05-03-2023 13:30

Categories: Culturals, Música

Un concert de música antiga per a infants per reflexionar sobre les emocions Sol Negre Els músics del Barroc es van adonar que la música... Llegir més

Un concert de música antiga per a infants per reflexionar sobre les emocions

Sol Negre

Els músics del Barroc es van adonar que la música alegre feia somriure el públic, que la música trista l’ensopia i que la música trepidant el feia agafar-se a la butaca i contreure el cos prenent consciència del poder magnètic i persuasiu de la música. Aquest descobriment els animà a explorar, definir i classificar les diferents emocions humanes per a representar-les musicalment. EMOCIONARI és un concert que mostra la relació entre el repertori barroc i les diferents emocions.

EMOCIONARI és un concert distès i interactiu per al públic infantil i jove. La dinàmica comença amb un debat curt sobre què són les emocions, quines emocions sentim i com, de manera involuntària, el nostre cos les expressa. En el decurs d’aquestes reflexions, els infants representaran gràficament les emocions que esmentem.

Els seus dibuixos marcaran l’estructura del concert: cada dibuix farà parella amb una peça del programa, en haver sentit la peça rumiarem i debatrem sobre l’emoció a què referia la peça que acabem de sentir.

En acabar el concert, el públic haurà treballat tant continguts musicals com continguts emocionals.

Les inscripcions estan tancades.