Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

"En aquesta obra no plora ningú" i "S'ha escrit un crim... o dos"

Familiar, Teatre

  • "En aquesta obra no plora ningú" i "S'ha escrit un crim... o dos"

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De diumenge 11 de juny 2023, 18:00 h a 19:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 11 de juny
18:00 h
Finalitzat
Escola de Teatre de l'Espai d'Arts EscèniquesPresentació de les obres del curs 2022-23Grup T2 dijous En aquesta obra no plora ningúLa... Llegir més

Escola de Teatre de l'Espai d'Arts Escèniques

Presentació de les obres del curs 2022-23

Grup T2 dijous En aquesta obra no plora ningú

  • La Carla és una jove directora que està a punt d’estrenar la seva primera obra de teatre. Però 30 minuts abans de començar, els conflictes, les pors i els nervis s’apoderen de tot l’equip i a l’escenari hi regna el caos. Aconseguiran superar els obstacles i duu a terme l’estrena o esdevindrà un ridícul monumental?

Grup T2 dimarts. S'ha escrit un crim... o dos

  • Havíem de fer un treball de grup sobre la nostra sèrie preferida. No ens era gens fàcil triar perquè tenim gustos molt diferents, Netflix ha fet molt mal. Llavors vam sentir la notícia de la mort de l’Angela Lansbury i tot va canviar

Serà una sessió amb les dues obres i, per tant, l’entrada del públic serà a les 18.00 h i la sortida al final de la segona obra.