MENÚ de navegació

Entendre l’ansietat i l’estrès

Altres, Familiar

  • Entendre l’ansietat i l’estrès
  • Entendre l’ansietat i l’estrès
  • Entendre l’ansietat i l’estrès

Ciutat: Santa Maria de Palautordera

Lloc: La Granja

De diumenge 24 març 2019, 10:30 h a 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
El dèficit de naturalesa provoca estrès i ansietat en les persones. Aquesta excursió té com a objectiu fomentar el contacte... Llegir més

El dèficit de naturalesa provoca estrès i ansietat en les persones. Aquesta excursió té com a objectiu fomentar el contacte amb l’entorn natural i especialment amb el bosc, mitjançant la connexió a través dels sentits, i potenciar la consciència emocional del moment present, per aturar el pensament,  i simplement sentir.

Per començar l’activitat es farà una petita introducció per veure la importància del contacte amb la natura a les nostres vides i informació pràctica sobre com afecta la falta d’aquest contacte a la nostra salut física i emocional. La jornada constarà de les següents activitats:

Sense sabates al bosc: passeig on experimentarem les sensacions de caminar descalços pel bosc. Treballarem la competència de la consciència emocional, la superació de pors i els sentits.

Abraça’m: taller d’abraçades... quantes maneres hi ha d’abraçar? Treballarem la competència de l’autoregulació emocional i l’empatia.

Connecto amb mi: el contacte amb la natura ens ajuda a connectar amb nosaltres mateixos i a conèixer-nos millor. Treballarem la competència de la consciència emocional.

Adoptem un arbre: amb qui el comparo de la meva família? Consciència emocional relacionada amb la petjada familiar.

 

La jornada seguirà el següent horari:

10:30 hores – Arribada i presentació de l’activitat i el seu funcionament.

11:00 hores – Inici de l’activitat.

14:00 hores – Tancament de la jornada.

Activitat recomanada per a nens de totes les edats

Menors de 3 anys gratuït