Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Entre imatges, allò que ens mou - Andrea Soto Calderón i María García Ruiz

Culturals

  • Entre imatges, allò que ens mou - Andrea Soto Calderón i María García Ruiz
  • Entre imatges, allò que ens mou - Andrea Soto Calderón i María García Ruiz
  • Entre imatges, allò que ens mou - Andrea Soto Calderón i María García Ruiz

Ciutat: Terrassa

Lloc: El Corralito

De dissabte 5 de novembre 2022, 12:00 h a 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 5 de nov.
12:00 h
Finalitzat
Entre imatges, allò que ens mou - Conferència performativa a càrrec de María García Ruiz i Andrea Soto CalderónAquesta trobada es proposa... Llegir més

Entre imatges, allò que ens mou - Conferència performativa a càrrec de María García Ruiz i Andrea Soto Calderón

Aquesta trobada es proposa aixecar un pensament per contacte, posant en ressonància mútua dues recerques en curs: d’una banda el treball de María García Ruiz, investigadora i artista visual, i de l’altra el d’Andrea Soto Calderón, doctora en filosofia. Ambdues comparteixen i obren una forma de pensar entre imatges que disposa un espai propi per articular genealogies i modes de vida que respiren als marges, que no s'ordenen sota els imperatius de normativitat.

L'esdeveniment clausura el cicle d'art contemporani Rituals, la nit mística, comissariat per El Corralito CCA (Cecília Coca Peña, David Corral Lamelas i Albert Garcia Baltanás) en el marc del programa Terrassa Comissariat 2022.


05/11/22 - 12h

El Corralito (c/Sant Leopold 63, Terrassa)

Gratuït amb reserva prèvia