Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Ernest Crusats (La iaia) (66 Butaques)

Concerts, Culturals, Música

  • Ernest Crusats (La iaia) (66 Butaques)
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Figueres

Lloc: La Cate - Sala d'Actes

De divendres 17 de gener 2020, 22:00 h a 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 17 de gen.
22:00 h
Esdeveniment finalitzat
ERNEST CRUSATS (LA IAIA) Divendres 17 de gener, 22.00 h Els cantants i creadors sovint tenen la necessitat d'escapar de les... Llegir més

ERNEST CRUSATS (LA IAIA)

Divendres 17 de gener, 22.00 h

Els cantants i creadors sovint tenen la necessitat d'escapar de les seves pròpies cançons, de jugar amb altres elements, de transformar el seu material i evolucionar-lo cap a llocs nous. En aquest concert podrem veure els nous plantejaments i nous camins que pren l'Ernest Crusats (Vic, 1986) en solitari. En alguns casos revisitant cançons de LA IAIA, en d'altres improvisant i presentant algunes cançons inèdites que no han estat editades prèviament. El concert es presenta com un interrogant, ja que l'Ernest no està de gira ni ha editat cap treball en solitari fins aquest moment. Acompanyat únicament per la seva guitarra, serem testimonis del nou camí que ha començat a emprendre, més de dos anys després de la publicació de l’últim disc de La Iaia, Tornar a ser u.

 

Ernest Crusats: Guitarra i veu