Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ERNEST SALVÀ & JORDI FORNELLS, Guitarra flamenca

Concerts, Música

  • ERNEST SALVÀ & JORDI FORNELLS, Guitarra flamenca

Ciutat: Girona

Lloc: Centre Cívic Ter

Inici: divendres 9 de juliol 2021, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 9 de jul.
20:00 h
Finalitzat
Per reserves: https://www.girona.cat/agenda/cat/agenda_fitxa.php?id=26050&ta=ageNascut a La Pera (Girona). Descobreix la guitarra... Llegir més

Per reserves: https://www.girona.cat/agenda/cat/agenda_fitxa.php?id=26050&ta=age


Nascut a La Pera (Girona). Descobreix la guitarra flamenca a Olot, de la mà de Paco Perea. Amb ell, comença la seva formació com a guitarrista.

Continua els seus estudis en el Taller de Músics de Barcelona, on aprèn dels guitarristes Juan Carlos Gómez i Chicuelo. També es forma en l'acompanyament al cante i al baile amb la Chamela i Ana Maria López (Peña flamenca Los Cernícalos de Jerez de la Frontera).

Ha compartit experiències i escenaris amb artistes com: Lisa Bause, Daniel da Silva, La Chamela, Esther González, Jordi Fornells, Mantecao, Borrico de Jerez, Esther Aranda, etc.

Els seus concerts ofereixen un recull de vivències, mostrant des de la tradició fins a l’actualitat de la guitarra flamenca, passant per les músiques mediterrànies i les seves composicions pròpies.


Ernest Salvà, guitarra/Jordi Fornells, cante