Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ÉSACTO’LIDO presenta QUOI QWANG

Culturals

  • ÉSACTO’LIDO presenta QUOI QWANG

Ciutat: Sant Esteve de Palautordera

Lloc: Circ Cric

De dissabte 1 de juliol 2023, 19:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
QUOI QWANG Collectif Kaput/Promoció Ésacto'Lido 2021-2024 de Toulouse (França)A la pista, ells i elles són dotze, que vénen d'arreu... Llegir més

QUOI QWANG

Collectif Kaput/Promoció Ésacto'Lido 2021-2024 de Toulouse (França)

A la pista, ells i elles són dotze, que vénen d'arreu del món per formar-se com a artistes de circ a Ésacto'Lido (L'Escola Superior de les Arts del Cirque de Toulouse Occitània). En aquesta creació col·lectiva rica en una diversitat cultural increïble (França, Suïssa, Itàlia, Taiwan, Argentina...) aquests joves artistes fan servir les seves habilitats tècniques (aèris, acrobàcies, pal xinès, roda Cyr, malabars) per jugar amb la paraula 狂Kuáng (qwang en el títol) que significa "boig" en idioma xinès.

Amb: Florian Berthelot, Mehdi Boulanger, Alexis Debris, Barbara Ford, Simona Hubert, Vladimir Leroy, Philémon Letellier, Marie Marrou, Meara Roach, Rossel Ramon, Chiengdung Shushu, Alessandro Travelli.

Dirigit per: Sylvain Cousin i Christophe Lafargue.

Direcció tècnica: David Soubies.

------

L'Ecole Supérieure des Arts du Cirque de Toulouse Occitanie és una de les tres escoles superiors de França que es forma en la professió d'artista de circ.

Es tracta d'una formació universitària de tres anys que condueix a l'obtenció del Diploma Nacional Superior Professional d'artistes de circ i la llicència d'interpretació de circ.

Hi ha dotze alumnes per promoció i dos terços d'ells arriben de l'estranger.

La pedagogia de l’escola s'organitza al voltant de dos grans eixos:

1. un fort eix creatiu que té com a objectiu donar als alumnes els mitjans per florir i independitzar-se en la seva vida artística. Gran llibertat d'investigació artística on l'estudiant es troba enfrontat a l'escenari i/o a un públic una o dues vegades al mes.

2. una transmissió de coneixements de manera horitzontal, recolzant-se en noves formacions posant l'alumne i el seu projecte al centre de la formació.

Les lliçons s'imparteixen confiant que els alumnes inventin un vocabulari artístic propi.

L'alumne s'acompanya en una auto enfrontament on no hi ha escapatòria, ni solució, si no ell mateix i les seves vivències.

És per això que a segon any, tenen com a exercici organitzar-se una gira a tots els nivells.