Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ESBART MARAGALL Essències Cicle de Cultura Popular als Ateneus

Dansa

  • ESBART MARAGALL Essències Cicle de Cultura Popular als Ateneus
  • ESBART MARAGALL Essències Cicle de Cultura Popular als Ateneus
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Barcelona

Lloc: C/.Feliu i Codina, 7

De diumenge 26 de maig 2019, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 26 de maig
18:00 h
Esdeveniment finalitzat
Sota l'organització de l'Ajuntament de Barcelona, diversos grups artístics s'han coordinat amb la Federació d'Ateneus per crear... Llegir més

Sota l'organització de l'Ajuntament de Barcelona, diversos grups artístics s'han coordinat amb la Federació d'Ateneus per crear un cicle d'actuacions de diferents àmbits de la cultura popular: Cultura Popular als Ateneus, Bandes, Cobles, Corals i Esbarts. A Lluïsos d'Horta presentem l'Esbart Maragall que ens portarà l'espectacle Essències.

El preu de les entrades es de 6 € (Socis 3€).

L’Esbart Maragall és una de les agrupacions de dansa històriques de la ciutat: va néixer al Casal Catòlic de Sant Andreu l’any 1932. En tots aquests anys ha actuat en els millors escenaris de Catalunya i ha creat un seguit d’espectacles propis. Ara presenten Essències, que a partir de diverses danses viatja a les arrels de la tradició, la coreografia i la creació.