ESCOLA DE CIRC CARAMPA presenta PARADISE CIRCUS

Culturals

  • ESCOLA DE CIRC CARAMPA presenta PARADISE CIRCUS

Ciutat: Sant Esteve de Palautordera

Lloc: Circ Cric

De diumenge 2 de juliol 2023, 11:00 h a 12:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
PARADISE CIRCUS Producció dels alumnes de la promoció 2022/2024 de l'Escola de circ Carampa de Madrid Paradise Circus és un espectacle... Llegir més

PARADISE CIRCUS

Producció dels alumnes de la promoció 2022/2024 de l'Escola de circ Carampa de Madrid

Paradise Circus és un espectacle de circ coral que parteix de la pregunta què fem per encaixar? Quinze joves artistes es llancen a l'aventura d'explorar des de la seva disciplina tècnica (acrobàcia de terra, teles, corda, trapezi, cable, mans a mans, malabars) les estratègies que generem per ser una part del grup, les dificultats que trobem i com podríem resoldre-les.

Però tot ha d'encaixar? Permetem-nos admirar la bellesa en la unió de les nostres individualitats diverses. Potser és desitjable deixar buits, espais  buits que ens permetin desplegar la nostra llibertat, trobar-nos, entendre'ns, observar-nos, reconèixer-nos. Partint d'aquestes premisses, Paradise Circus explora la relació de cada artista amb el seu element tècnic, amb si mateix i amb el grup. 

L'Escola de Circ Carampa ens porta aquesta proposta de circ, dansa i teatre on un elenc de joves artistes, acompanyat per l'experiència i saber fer d'un nodrit equip docent i artístic, es llancen a un viatge en què somiarem, riurem i qüestionarem la necessitat d'emmotllar-nos.

L’equip està format per alumnes d’Israel, Estats Units, Bèlgica, Mèxic, Puerto Rico, Àustria, Xile i França. I de les comunitats de Madrid i Extremadura.

Direcció: Iris Muñoz i Zenaida Alcalde

------

L'Escola de Circ Carampa, Premio Nacional de Circo 2011, prepara la nova producció dels alumnes de la seva Escola d'Arts del Circ. Com a part de la seva formació professional, amb la línia que ja van marcar els seus anteriors espectacles, els alumnes artistes realitzen la representació, i treballen en totes les facetes del mateix, des de la producció i planificació, fins al muntatge, i és clar, el propi espectacle , incorporant-los així a viure el que seria una experiència laboral en totes les seves facetes, tot això supervisat per un equip de professors, tècnics i coordinació que els servirà de suport, guia i supervisió en tot moment, fent-los treballar colze a colze i preparant-los per al dur món artístic que els espera, comptant en aquest cas amb la vostra inestimable ajuda.

L’Escola de Circ Carampa desenvolupa la seva activitat des de 1994 enfocant el seu treball a l'ensenyament de les arts circenses d'una manera professional i mantenint un compromís de continuïtat i professionalitat als seus programes. Carampa ha estat present en tots els esdeveniments importants de la recent història del circ a Espanya i el seu treball ha estat el motor i la inspiració de nombrosos projectes joves circenses per tot Espanya i Amèrica Llatina.

Professors d'altíssim nivell, artistes i atletes consagrats amb una llarga experiència a l'ensenyament, un rigor pedagògic de base i una forma viva i oberta de concebre la formació, donen un caràcter dinàmic al programa. Aprenem del que ensenyem, oferint així una preparació cada dia de més qualitat. 

L'Escola de Circ Carampa ha demostrat amb suficiència la seva capacitat de gestió i el seu compromís amb una educació circense de qualitat amb els seus programes anuals a l'Escola Carampa de la Casa de Camp i la seva participació en nombrosos projectes pedagògics a nivell nacional i internacional. 

El seu treball està àmpliament avalat a nivell internacional, i actualment té la presidència de la FEDEC (Federació Europea d'Escoles de Circ). Participen activament en el debat europeu sobre l'ensenyament de les arts circenses i la seva experiència és positivament valorada de manera unànime.