Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ESPECTACLE FAMILIAR: BRUNA, EL MUSICAL

Teatre

  • ESPECTACLE FAMILIAR: BRUNA, EL MUSICAL
  • ESPECTACLE FAMILIAR: BRUNA, EL MUSICAL
  • ESPECTACLE FAMILIAR: BRUNA, EL MUSICAL

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: Sala Gran Arenys de Munt

Inici: diumenge 18 d’abril 2021, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 18 d’abr.
18:00 h
Finalitzat
Des de la secció de Rau Rau, hem cregut necessari pensar també en un públic més gran oferint un nou tipus d’espectacle. És per això... Llegir més

Des de la secció de Rau Rau, hem cregut necessari pensar també en un públic més gran oferint un nou tipus d’espectacle. És per això que hem programat un musical protagonitzat per una colla de nens, nenes, nois i noies extraordinaris que de ben segur ens faran gaudir a tota la família!

Ambientada als anys ‘90, la Bruna, una nena d’onze anys ha de fer un treball d’escola sobre la seva àvia. Realitzar-lo no és una tasca fàcil per la Bruna, ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la de l’àvia i la de l’empresa on treballa. L’Eric, l’amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna que també vol viure una vida plena amb la seva mare.

En el passat veiem la Quima, l’àvia de la Bruna de petita i com aquesta té tants amics que juguen a jocs molt diferents dels actuals. La Pitu, la millor amiga de la Quima, tan diferents socialment però tan iguals sentimentalment, serà la part principal de la investigació de la Bruna per enllestir el treball.

BRUNA neix a Ullastrell, un petit poble del Vallès Occidental, com a projecte de teatre comunitari. El gran moviment teatral del municipi empeny als autors, Mateu Peramiquel i Mar Puig, a crear aquest espectacle familiar de forma conjunta amb la companyia teatral GATU.

Aquest projecte conjunt es basa en l'objectiu de donar veu als infants. Es vol crear una història que posi èmfasi a la visió dels infants sobre el món adult, ja que la companyia GATU té una llarga experiència i recorregut treballant el teatre amb els infants del poble.