Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Espectacle familiar Uh! Quin cangueli!

Familiar, Festes

  • Espectacle familiar Uh! Quin cangueli!

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Plaça d'Anselm Clavé

De dissabte 13 de febrer 2021, 10:15 h a 13:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 13 de febr.
10:15 h
Finalitzat
12:00 h
Finalitzat
El dissabte 13 de febrer, la plaça d'Anselm Clavé acollirà l´espectacle familiar Uh! Quin cangueli! a càrrec de la companyia Xip Xap.Imaginat... Llegir més

El dissabte 13 de febrer, la plaça d'Anselm Clavé acollirà l´espectacle familiar Uh! Quin cangueli! a càrrec de la companyia Xip Xap.

Imaginat que passa quan la bèstia, la granota, la bruixa, el rellotge de paret, la vaca, lo Marraco, l’esquelet i els seus amics s’ajunten per fer uns festa... és: La Festa del CANGUELI.Uh!!, No t’espantis si el que veus no és el que penses, si el que passa no és el que creus... gaudeix i deixa’t portar.Has de conèixer les criatures més dolentes i terribles de les nostres cançons i cridar, cridar... NO EM FAS POR!

El públic que ho desitgi podrà venir disfressat/disfressada per conmemorar la festivitat del Carnestoltes, que hagués tingut lloc aquest dia.

Hi ha dues sessions programades: 10.15 i 12 hores. Les entrades per la sessió de les 12 hores ja s'han exhaurit.

Activitat gratuïta amb aforament limitat.

Prevenció de la COVID-19:  

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta serà obligatori per totes les persones majors de 6 anys.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil.