Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ESPECTACLE INFANTIL: BLACK MUSIC PELS MÉS MENUTS

Familiar

  • ESPECTACLE INFANTIL: BLACK MUSIC PELS MÉS MENUTS
  • ESPECTACLE INFANTIL: BLACK MUSIC PELS MÉS MENUTS
Exhaurides

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: TEATRE DE LLORET

De diumenge 15 de desembre 2019, 10:00 h a 12:45 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 15 de des.
10:30 h
Finalitzat
12:00 h
Finalitzat
"Una experiència de proximitat, on els músics i els espectadors es fondran en un mateix espai per crear moments intensos i màgics" Us... Llegir més

"Una experiència de proximitat, on els músics i els espectadors es fondran en un mateix espai per crear moments intensos i màgics" 

Us presentem un concert on oferirem als més menuts i a les seves famílies un repertori de peces musicals que volen ser un viatge a la història de la música negra, des dels ritmes tribals africans i les cançons espirituals fins al funk i la música disco, passant pel blues i el jazz.

La música negra sempre ha estat molt lligada al moviment i és per això que no només serà un concert de música. Al llarg de l’espectacle, la dansa i el moviment també hi seran molt presents.

Una experiència de proximitat, on els músics i els espectadors es fondran en un mateix espai. Aquesta disposició permet sentir-se immersos dins l’espectacle i formar part d’ell. Al mateix temps, els més menuts gaudiran de l’experiència d’intercanvi i complicitat on el descobriment de la música en viu crearà moments intensos i màgics.

Fitxa artística:

Direcció Musical: Adrià Bauzó

Direcció Artística: Faló Garcia i Pellejà

Karol Green, veu

Faló Garcia i Pellejà , veu i guitarra

Adrià Bauzó , saxos

Pau Sánchez , acordió, saxo i baix

Andreu Vilar , vibràfon i percussió

Xavi Molina , clarinet, saxo

Producció: Black Music Festival 2018

 

Edat recomanada de 0-5 anys