Esdeveniment finalitzat

ESPERA

Familiar

  • ESPERA
  • ESPERA
  • ESPERA

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Sala Tallers del Teatre Auditori de Llinars del Vallès

Inici: diumenge 10 febrer 2019, 12:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Espera és un espectacle de circ participatiu on el púbic està convidat, de manera sensible i molt subtil, a viure de prop de les... Llegir més

Espera és un espectacle de circ participatiu on el púbic està convidat, de manera sensible i molt subtil, a viure de prop de les acrobàcies que succeeixen en escena.

En una atmosfera que ens transporta a un lloc fora de temps, fet de gests simples, on els acròbates es converteixen en artesans del moviment i apareixen paisatges perduts, plens de gests humans i trobades sinceres.

Idea original, dirección i interpretació: Celso Pereira i Francesca Lissia

 

Premi de la Crítica 2017 Millor espectacle de carrer

Aquest espectacle forma part del FestivalZero

FESTIVAL ZERO

Benvinguts i benvingudes a la segona edició del #festivalZero un festival amb propostes arriscades i no convencionals que organitzen els Teatres en Xarxa; un festival que busca eliminar la distància entre públic i artista, per dialogar, per interactuar, per viure experiències gairebé immersives. Un festival amb espectacles d’aforament reduït, viscuts des d’espais diferents del pati de butaques.

Un festival que et busca a tu.

Aquest any, el Festival Zero a Llinars et proposa un dia immersiu. Si compres l’abonament pels 3 espectacles et regalem un entrepà boníssim i la beguda que tu vulguis perquè o bé dinis o bé sopis amb nosaltres! Submergeix-te al FESTIVAL ZERO. Sí. Tu. Sí. Ara.

100 entrades màxim / 8€ entrada sola / 15€ abonament