Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Estada Jazz/Moderna i Creativitat - Opció C

Música

  • Estada Jazz/Moderna i Creativitat - Opció C

Ciutat: Avinyó

Lloc: Fundació la Plana

De dilluns 17 de juliol 2023, 10:00 h a divendres 21 de juliol 2023, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dl. 17 de jul.
10:00 h
Finalitzat
Adreçat a joves i adults a partir de 13 anys amb un mínim de 4 anys tocant instrument o cantant (també de forma autodidacta) Descripció:... Llegir més
Adreçat a joves i adults a partir de 13 anys amb un mínim de 4 anys tocant instrument o cantant (també de forma autodidacta)

Descripció:
L’estada de jazz, música moderna i creativitat consisteix en una vivència artística, pedagògica i humana compartida entre alumnat, professorat i artistes convidades durant cinc dies intensos. Diferents sensibilitats i maneres de viure les arts conviuran sota la inspiració del singular entorn natural de la Plana. Una experiència intensa i enriquidora a molts nivells.

Què inclou?
Classes d’instrument, improvisació i combo (nivell inicial, mitjà i avançat), big band, entrevistes musicals, Masterclass & jam sessions diàries en què l’alumnat comparteix escenari amb els artistes que cada nit obriran les jams. El divendres 21 a les 22h es celebrarà el concert de cloenda amb la Big Band dels TeMA dirigida per Dani López a acompanyant els temes de Pol Batlle i Rita Payés. L’alumnat disposa d’una entrada gratuïta pel concert de cloenda.

Professorat:
Magalí­ Sare (veu) – Leonor Falcon (violí i viola­) – Quico Pugès (violoncel) – Alba Careta i Cesc Badia (trompeta) – Alba Pujals (trombó) – Irene Reig, Eva Fernández, Aina López i Pau Jorba (saxo) – Sebastià Gris, Santi Careta (guitarra) – Xavi Torres, Roger Mas (piano) – Manel Fortià i Aniol Torrents (contrabaix i baix) – Josep Cordobés (batería) - Dani López Pradas (Piano, Arranjaments i direcció Big band) + artistes convidats com Santi de la Rubia, Antonio Sánchez (batería) , Salvador Sobral (veu) i Pol Batlle i Rita Payés (Veu, trombó i guitarra)

Dies: 17, 18, 19, 20 i 21 de juliol (5 dies)
Horari lectiu: de 10 a 13h i de 16 a 20h
Horari Concert-Jam: a partir de les 22:00
Lloc: A la Fundació La Plana
Preus:
Opció A: Curs + allotjament a la casa + dietes = 480 eur
Opció B: Curs + allotjament amb caravana o tenda de campanya + dietes = 430 eur
Opció C: Curs + dietes = 395 eur

Allotjament:
Per tal de gaudir de l’experiència recomanem fer l’estada completa i conviure durant els 5 dies i 4 nits amb l’equip TeMA, el professorat, els artistes convidats i disfrutar de l’entorn de La Plana amb les seves boniques instal·lacions, biblioteca, laberint, piscina i natura.
Tot i així, oferim l’opció de fer el Curs + àpats (dinars i sopars dels 5 dies) pels alumnes que vulguin tornar cada nit a dormir a casa.
També hi ha l’opció de fer camping/caravaning (places molt limitades) amb àpats a La Plana.
A causa de la manca d'aigua és necessari que l'alumnat porti els seus propis llençols i tovalloles. És important durant la setmana conscienciar-nos per fer un bon ús dels recursos que disposem i entre totes cuidar l'entorn.

Menors d’edat: 
Si l’alumne/a és menor d’edat recomanem que vingui acompanyat de pare/mare o tutor legal. També hi ha la possibilitat que el pare/mare es responsabilitzi d’un grup reduït de menors. 
Per a reservar allotjament i àpats pels acompanyants dels menors contacteu a [email protected]
Així mateix, hi haurà monitors de lleure per dinamitzar les hores lliures i vetllar pels menors d’edat.