Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

¿Estas son las cosas con las que tenemos que aprender a vivir?

Culturals, Teatre

  • ¿Estas son las cosas con las que tenemos que aprender a vivir?

Ciutat: Pineda de Mar

Lloc: Auditori de Pineda de Mar

De divendres 20 d’octubre 2023, 19:30 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 20 d’oct.
19:30 h
Finalitzat
Entrem en l’atmosfera que respiren dia a dia les nostres protagonistes. Aquesta mirada que escaneja pam a pam la seua persona, els... Llegir més

Entrem en l’atmosfera que respiren dia a dia les nostres protagonistes. Aquesta mirada que escaneja pam a pam la seua persona, els comentaris despectius, els murs que construeix l'imaginari col·lectiu entorn a elles... I també amb la seua força, les persones aliades que les envolten, els vincles d'amistat. L’obra interpel·la directament al públic i convida a l’audiència a reflexionar i posicionar-se sobre allò visibilitzat, per tal que deixin de ser simples espectadores per passar a l'acció. D’aquesta manera sorgeixen propostes d’altres maneres d’actuar davant les situacions exposades. Sorgeix la llavor de la transformació social.

Durada: 75 minuts (obra + col·loqui)