Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ÈTER BROTA

Teatre

  • ÈTER BROTA
  • ÈTER BROTA
  • ÈTER BROTA

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar (ampliació)

De dissabte 8 de maig 2021, 20:00 h a 21:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
CIA. Íntims ProduccionsPreu: 10 € Durada: 75 minuts Esectacle sense text Espectacle inclòs en el Circuit Nòmada de Fira Tàrrega. ÈTER... Llegir més

CIA. Íntims Produccions

Preu: 10 € 

Durada: 75 minuts

Esectacle sense text


Espectacle inclòs en el Circuit Nòmada de Fira Tàrrega.

ÈTER BROTA és un vers manllevat de Jacint Verdaguer, que dóna nom a aquesta peça.

SINOPSI:

Des de la seva creació el 2012, la companyia Íntims Produccions, han estrenat tres espectacles: El Lloc i Wasted que hem pogut veure a Lloret i Pool (No Water), a més d’algunes peces breus. Es plantegen el seu treball en clau de recerca escènica. En cada procés, treballen un horitzó de descoberta nou, que supera l’immediatament anterior i el posa en dubte, en un constant diàleg amb ells mateixos i amb el món sobre què és i què no és el teatre i de què val la pena parlar avui i aquí.

Èter Brota voldrà ser una al·legoria. Un conte que s’aparta de la lògica dominant. Una estructura de somni, per mitjà de la qual explorem què és el que ens queda d’humans i d’animals. Si som natura o som antinatura. Si tenim encara alguna cos a aveure amb aquest món. Una dramatúrgia sense paraules que vol copsar la grandària de l’univers i la nostra petitesa, només amb un gest, amb tres cossos i unes quantes llums i sons. #Caminar #Marges 


FITXA ARTÍSTICA:

Dramatúrgia i direcció: Marc Cartanyà 

Intèrprets: Isaac Baró, Oriol Esquerda i Sandra Pujol.

Assessorament de moviment: Mabel Olea

Espai escènic: Iolanda Monsó i Íntims Produccions

Espai sonor: Arnau Millà.

Il·luminació: Marc Salicrú.

Confecció vestuari: Olga Cuito.

Una producció d’Íntims Produccions. Coproducció amb FiraTàrrega, dins el programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega 2020. Espectacle del Circuit Nòmada de FiraTàrrega.

Amb la col·laboració del Teatre Foment de Juneda i del Teatre de La Unió d’Alpicat.