MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Exàmens, deures i gestió de la pressió

Altres, Familiar

  • Exàmens, deures i gestió de la pressió
  • Exàmens, deures i gestió de la pressió
  • Exàmens, deures i gestió de la pressió

Ciutat: Santa Maria de Palautordera

Lloc: La Granja

De diumenge 25 novembre 2018, 10:30 h a 10:31 h

Veure descripció de l'esdeveniment
A vegades, les exigències o autoexigència pels exàmens o deures de l’escola poden convertir-se en una pressió tan gran que no ens... Llegir més

A vegades, les exigències o autoexigència pels exàmens o deures de l’escola poden convertir-se en una pressió tan gran que no ens deixin trobar el nostre equilibri i calma, derivant en un estat de malestar o incomoditat que tots acaben notant. Aquesta excursió té com a objectiu fomentar el contacte amb l’entorn natural i especialment amb el bosc, mitjançant la connexió a través dels sentits, i potenciar la consciència emocional del moment present, per aturar el pensament,  i simplement sentir.

Per començar l’activitat es farà una petita introducció per veure la importància del contacte amb la natura a les nostres vides i informació pràctica sobre com afecta la falta d’aquest contacte a la nostra salut física i emocional. La jornada constarà de les següents activitats:

- El laberint de l'ansietat i l'estrès: laberint on haurem de buscar una sortida, exactament igual que quan ens trobem en una època de pressió. Descobrirem les diferències entre ansietat i estrès i ens donaran eines fàcils per gestionar-ho.

- Junts arribarem més lluny: divertida ruta al bosc, on la família junta haurà de coordinar-se i cooperar per superar les dificultats del camí. Entrenarem la consciència emocional, la paciència i la serenor, per superar els moments de pressió

- Resolem junts la pressió: es tracta d'un circuit amb diferents reptes que ens entrenarà en el treball en equip, entendre'l i aprendre les habilitats necessàries per aconseguir-ho, com la comunicació positiva, la paciència i la organització.


La jornada seguirà el següent horari:

10:30 hores – Arribada i presentació de l’activitat i el seu funcionament.

11:00 hores – Inici de l’activitat.

14:00 hores – Tancament de la jornada.

Activitat recomanada per a nens a partir dels 5 anys

Menors de 3 anys gratuït