Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Èxit, el musical de la meva vida

Música, Teatre

  • Èxit, el musical de la meva vida

Ciutat: Esplugues de Llobregat

Lloc: Avenç Centre Cultural - Teatre Joan Brillas

Inici: diumenge 22 de maig 2022, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Què és “ÈXIT, el musical de la meva vida”?"ÈXIT, el musical de la meva vida", basat en el seu llibre autobiogràfic, és un joc de miralls... Llegir més

Què és “ÈXIT, el musical de la meva vida”?


"ÈXIT, el musical de la meva vida", basat en el seu llibre autobiogràfic, és un joc de miralls entre realitat i ficció, on en Roger ens parla de l'amor per la vida, de l'amor per la família, de la fragilitat humana i de la importància de tenir sentit de l'humor.

Un espectacle en primera persona on en Roger ens farà un repàs de la seva vida combinant els moments més bons amb els més dolents, on ens explicarà les seves anècdotes més surrealistes amb un humor marca de la casa, i on deixarà constància dels seus aprenentatges de vida.

Riurem i plorarem amb un Roger entregat, directa, sensible i molt sincer, on ens cantarà en directe i acompanyat d'un piano les cançons dels musicals que han marcat la seva vida, on ens sorprendrà amb Màgia de la bona, i on fins i tot farà doblatge en directe amb el públic.

Emocions fortes assegurades!