Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

EXPEDIENTE WARREN: OBLIGADO POR EL DEMONIO (Castellano)

Cine

  • EXPEDIENTE WARREN: OBLIGADO POR EL DEMONIO (Castellano)

Ciutat: Sitges

Lloc: Cinema Prado de Sitges

De dilluns 21 de juny 2021, 21:00 h a dimarts 22 de juny 2021, 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Retorn del matrimoni de famosos demonólegs format per Ed (Patrick Wilson) i Lorraine Warren (Vera Farmiga) que investiguen fenòmens... Llegir més

Retorn del matrimoni de famosos demonólegs format per Ed (Patrick Wilson) i Lorraine Warren (Vera Farmiga) que investiguen fenòmens paranormals. Un cas real en els expedients dels Warren el 1981, en què un home acusat d'assassinat va al·legar en defensa seva que 43 dimonis li van posseir per cometre el crim. Una nova i esgarrifosa història de terror al voltant d'un misteriós cas obtingut dels seus arxius, que sorprendrà fins i tot al matrimoni d'investigadors paranormals i que els portarà a llocs que mai abans havien vist.

Tercer lliurament de la saga de terror The Conjuring, aquest tercer episodi després dels films Expedient Warren: El cas Enfield (2016) i Expedient Warren: The Conjuring (2013) torna a estar produït per James Wan.