Rodrigo Laviña y su Combo (Extraño Weys) (66 Butaques)

Concerts, Música

  • Rodrigo Laviña y su Combo (Extraño Weys)  (66 Butaques)

Ciutat: Figueres

Lloc: Sala d'Espectacles - LA CATE

De divendres 21 de gener 2022, 20:30 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
21 gener 2022 Rodrigo Laviña y su Combo (Extraño Weys) (Say it loud, 2021) Extraño Weys, paraigua col•lectiu que comparteixen Rodrigo... Llegir més

21 gener 2022

Rodrigo Laviña y su Combo (Extraño Weys) 

(Say it loud, 2021)

Extraño Weys, paraigua col•lectiu que comparteixen Rodrigo Laviña (aka JKLZ1) i Patxi Vazili (Aka Viktor Pizza) així com el membre satèl•lit El Gordo del Puru, va sorprendre tothom el 2014 amb Variacions en Fu-Remoll de la 5a Simfonia Inèdita de Roger Linn. Un treball referent en el hip-hop català i estatal que ha esdevingut una peça de col•leccionista. Grup esquiu del panorama hip-hop, després de set anys de silenci, Extraño Weys tornen encara amb més força i originalitat amb Rodrigo Laviña y su combo, un disc preciosista amb sons que viatgen a través del vinil i les caixes de ritmes, amb textures com la psicodèlia seixantera, l’homenatge al pop català ye-yé o la música brasilera. Una combinació mortal entre el “vacil•leo” i la sensibilitat per generar atmosferes més enllà del boom bap noventero.

Un projecte ja de per sí singular que fa un gir més en directe, proposant un concert liderat pel veterà del hip-hop català Rodrigo Laviña (Barcelona, 1983) (At Versaris, Pirat's Sound Sistema) i acompanyat per sis músics de renom del panorama jazzístic i la musica moderna del país que el converteixen en un espectacle musical en majúscules, ple de ritme i força. Un concert difícilment oblidable.


DESCOMPTES:

Per accedir al concert caldrà acreditar l’edat a l’accés.


http://www.66butaques.cat/