Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

F. Carlquist & J. Chamorro "Saxophone Conversations"

Música

  • F. Carlquist & J. Chamorro "Saxophone Conversations"

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

De divendres 9 de juny 2023, 20:30 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Fredrik Carlquist va començar a tocar amb Joan Chamorro a la Big Band Jazz Terrassa el 2003. L'interès de tots dos per la interpretació... Llegir més

Fredrik Carlquist va començar a tocar amb Joan Chamorro a la Big Band Jazz Terrassa el 2003. L'interès de tots dos per la interpretació melòdica pròpia dels estils cool jazz i West Coast jazz va donar lloc al fet que Chamorro aparegués com a convidat a l'àlbum Playing Cool de Carlquist, llançat el 2010. L'àlbum Saxophone Conversations es va llançar el 2018 i va rebre una acollida excel·lent amb més de mig milió de reproduccions a l’Spotify. 

Els saxofonistes han actuat junts regularment sota la direcció de Carlquist, que ha creat un repertori d'estàndards i originals amb arranjaments per a una instrumentació sense acords. 

La música parteix de l'era del swing i continua fins a les composicions originals de Carlquist, on les idees elaborades es fusionen perfectament amb les improvisacions. 

Frederic Carlquist: sax

Joan Chamorro: sax

Camil Arcarazo: contrabaix

Jo Krause: batería