Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

F. COMBINADA: HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU / EL CLUB DE LA LUCHA EMOCIONAL

Teatre

  • F. COMBINADA: HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU / EL CLUB DE LA LUCHA EMOCIONAL
  • F. COMBINADA: HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU / EL CLUB DE LA LUCHA EMOCIONAL

Ciutat: Barcelona

Lloc: Recinte Fabra i Coats (Fabra 1)

De dissabte 10 de juny 2023, 12:30 h a 13:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 10 de juny
12:30 h
Finalitzat
Bienvenidos al museo és un espectacle que ens convida a viatjar amb el grup i amb els seus imaginaris personals. Quina obra d’art t’agrada... Llegir més

Bienvenidos al museo és un espectacle que ens convida a viatjar amb el grup i amb els seus imaginaris personals. Quina obra d’art t’agrada i per què? A partir d’aquesta premissa el grup ha creat una posada en escena basada en diferents obres pictòriques i escultòriques. En una recerca sobre els gustos, les preferències, la memòria, el record i la identificació, les persones preparen el seu relat.

L’espectacle Feliz vida reflexiona sobre la vida d’una persona de cinquanta-set anys, amb diagnòstic de malaltia mental, que decideix afrontar el moment de «partir» recordant els bons moments que ha pogut experimentar al llarg de la seva existència.