Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

FAACCC - Com assolir impacte social amb projectes culturals: aprenentatges i reptes

Culturals

  • FAACCC - Com assolir impacte social amb projectes culturals: aprenentatges i reptes

Ciutat: Barcelona

Lloc: Fabra i Coats

De dimarts 11 de maig 2021, 16:30 h a 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dt. 11 de maig
16:30 h
Finalitzat
Programa de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona - Projecte MESOC (Horitzó 2020).A partir de l’experiència d’alguns dels... Llegir més

Programa de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona - Projecte MESOC (Horitzó 2020).

A partir de l’experiència d’alguns dels projectes culturals emblemàtics amb impacte social de la ciutat (com Xamfrà, Apropa Cultura, Basket Beat, En Palabras, Rebobinart, etc) treballarem amb els seus responsables per tal d’identificar els factors que més activen el seu efecte transformador. Ho farem analitzant els recursos clau, aprofundint en les maneres d’implicar i de fer sinergies amb altres entitats i projectes, avaluant el paper del context, les maneres d’incorporar nous territoris i d’empoderar col·lectius que acostumen a quedar als marges... Tot això a partir del marc analític desenvolupat per l’equip de recerca de la Universitat de Barcelona que participa en el projecte MESOC, finançat pel programa de recerca europeu Horitzó 2020.