Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

FAACCC - Com (ens) transforma la cultura?

Culturals, Dansa

  • FAACCC - Com (ens) transforma la cultura?

Ciutat: Barcelona

Lloc: Fabra i Coats

De dissabte 15 de maig 2021, 12:00 h a 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 15 de maig
12:00 h
Finalitzat
Organitza: Fundació Carulla / Mutare Mostra dels espectacles i diàleg posterior intergeneracional amb les participants de “Vitamina... Llegir més

Organitza: Fundació Carulla / Mutare

Mostra dels espectacles i diàleg posterior intergeneracional amb les participants de “Vitamina Aire” (Joel Álvarez) i “Vintiquatreset” (Sandra Jurado), dos projectes de creació artística a l’espai públic amb perspectiva comunitària, becats pel programa SOS Cultura de la Fundació Carulla. La cultura ens dóna solucions i respostes a l’emergència emocional i social que estem vivint. A través de les arts escèniques, fent ús del cos, la paraula i el moviment, els projectes “Vitamina Aire” i “Vintiquatreset” han aterrat aquesta idea, donant lloc i veu als reptes que ha suposat viure en pandèmia a les seves participants: mestres i joves, respectivament. Ambdós projectes han esdevingut espais refugi des d’on s’han pogut compartir, obrir-se i cuidar-se mútuament. I és des d’aquesta experiència, personal i única, des d’on volem generar coneixement compartit al voltant de la importància que ha tingut, té i tindrà la cultura per a la nostra societat.