Finalitzat

FAACCC - Taller Creativitat Crítica: pràctiques i polítiques d’aprenentatge a través de les arts.

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Fabra i Coats

De 13-05-2021 10:30 a 13-05-2021 13:00

Categories: Culturals

Allan Owens (University of Chester, UK i Research into Education, Creativity and Arts through Practice -RECAP-), amb la participació... Llegir més

Allan Owens (University of Chester, UK i Research into Education, Creativity and Arts through Practice -RECAP-), amb la participació de David Martinez Sánchez (La Nave Va), membre del projecte Beyond The Text.

Compartim la manera en què utilitzem el Pretext Dramàtic com una forma de creativitat crítica, per convidar els participants a prendre part en un procés que acomodi però no intenti resoldre els conflictes entre les veus a partir de les quals es genera. Pretext significa "excusa". En el nostre ús, una història compartida a través d'una sèrie de marcs dramatúrgics que ens proporciona el motor per establir converses. En aquest model de creativitat, el compromís és clau: la resolució no és l'objectiu; és deliberadament lúdic d'una manera seriosa. Per aquest motiu, el Pretext Dramàtic s’utilitza quan no és possible anar directament a la solució d’un problema. Aixxí doncs, utilitzem el Pretext Dramàtic com una forma de creativitat crítica, per convidar els participants a prendre part en un procés que acomodi però no intenti resoldre els conflictes entre les veus a partir de les quals es genera.

Allan Owens participarà en el taller per via electrònica a causa de les restriccions de viatge causades per l'emergència sanitària. En canvi, David Martinez Sánchez estarà físicament present durant l'activitat, que es desenvoluparà per tant de manera presencial.

Les inscripcions estan tancades.