Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

FAACCC - Taller Cuerpo-Problema

Culturals, Dansa

  • FAACCC - Taller Cuerpo-Problema

Ciutat: Barcelona

Lloc: Fabra i Coats

De dijous 13 de maig 2021, 10:30 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 13 de maig
10:30 h
Finalitzat
Élise Moreau y Cristina Morales / Iniciativa Sexual Femenina Enfront de la celebració corporal de la dansa acadèmica clàssica, tractarem... Llegir més

Élise Moreau y Cristina Morales / Iniciativa Sexual Femenina

Enfront de la celebració corporal de la dansa acadèmica clàssica, tractarem el cos com un problema. La problematització del cos s'articularà més enllà del marc estètic-escènic-musical de la dansa. Creiem que hi ha un context corporal històric i que la manera en què ens movem no és innocent, sinó que ve determinada per condicionaments preexistents i externs a nosaltres mateixes.

Oscil·larem entre diversos pols. D'una banda, el somni de volar; de l'altra, la força de la gravetat. D'una banda, l'ideal del cos lliure; de l'altra, l'ensinistrament del cos subjacent a aquest ideal. D'una banda, el desig de sortir d'un mateixa; de l'altra, la por a perdre i fer-se mal. D'una banda, la plenitud; de l'altra, el perill i el risc de la caiguda.