Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

FAACCC - Tancament - Què és la Cultura?

Cine, Culturals

  • FAACCC - Tancament - Què és la Cultura?

Ciutat: Barcelona

Lloc: Plaça Can Fabra

De dissabte 15 de maig 2021, 20:45 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 15 de maig
20:45 h
Finalitzat
Mostra de diversos processos artístics al voltant de la cultura i debat amb els seus protagonistes. Els col·lectius vinculats ens expressen... Llegir més
Mostra de diversos processos artístics al voltant de la cultura i debat amb els seus protagonistes. Els col·lectius vinculats ens expressen les seves idees, records, necessitats, pràctiques i desitjos entorn de les arts, la cultura i la trobada a través dels seus propis materials audiovisuals i brodats: què és la cultura?

Quina cultura volem: l’Escoleta de Cinema, la Ludoteca Casa Bloc, el Centre Bassan, el projecte Prollema ens descobreixen llocs com l'Ateneu l'Harmonia, la Nau Bostik, l'Espai Jove Garcilaso i la Cinètika.

Cultura i memòria: peça col·lectiva que reflexiona sobre la cultura i la memòria, ideada i creada per l’Associació de Defensa de la Gent Gran i Nadir.

Filmar (-nos entre) tons i coses de l’art contemporani. La Trama, programa de cultura, educació i territori de Fabra i Coats: Centre d'Art Contemporani, a cura de Transductores amb Horagai, un projecte amb joves de La Selva Coop.

La primera pedra de què? La Trama, programa de cultura, educació i territori de Fabra i Coats: Centre d'Art Contemporani a cura de Transductores amb la comunitat educativa de l'IES Sagrera i de l'IES Martí Pous.

“Volem fer saber” Amb l’acompanyament de l’artista Sandra March s’han generat diverses publicacions amb les quals compartir reflexions I experiències respecte la cultura que volem des dels entorns rurals i les ciutats petites. El mitjà d'expressió és el cosit i el brodat, activitats feminitzades i relegades a l'àmbit casolà i familiar, però que en aquest cas estem subvertint per posar en pràctica unes maneres de fer creatives que permetin que el fet quotidià sigui reconegut en l'espai públic. Hi participen Lo Relacional, Plataforma comunitària Volem les claus. (La Bisbal d’Empordà), Centre d’Art La Panera (Lleida), Escola Arc d’Ada - ZER L’Oliver (Llardecans) i l'Escola d’Arts Visuals del Prat (El Prat de Llobregat).