MENÚ de navegació

Fausto (Òpera en directe Royal Opera House)

Cine, Concerts, Culturals, Dansa, Música, Teatre

  • Fausto (Òpera en directe Royal Opera House)

Ciutat: Sitges

Lloc: C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

Inici: dimarts 30 abril 2019, 19:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
VISCA LA DECADÈNCIA I ELEGÀNCIA DE L'PARÍS DE LA DÈCADA 1870 A LA ESPECTACULAR PRODUCCIÓ DE DAVID McVicar DE L'ÒPERA MÉS ESTIMADA DE... Llegir més
VISCA LA DECADÈNCIA I ELEGÀNCIA DE L'PARÍS DE LA DÈCADA 1870 A LA ESPECTACULAR PRODUCCIÓ DE DAVID McVicar DE L'ÒPERA MÉS ESTIMADA DE GOUNOD.

Hi ha moltes versions de la història de Faust, que ven la seva ànima al Diable a canvi de joventut i poder, però l'òpera de Gounod segueix sent una de les més constantment captivadores. Michael Fabiano protagonitza l'obra com Faust, amb Diana Damrau com la seva estimada Marguerite i Erwin Schrott com el diabòlic Mefistófeles.

Virtuosístics papers protagonistes, un gran cor, una escenografia sensacional, ballet i un finale extàtic fan d'ella l'epitome de l'espectacle teatral: la dimensió luxosa de la gran òpera francesa es posa meravellosament de manifest en aquesta producció de David McVicar, ambientada al París de la dècada de 1870. per sobre de tot, la música inclou alguns dels moments més recognoscibles de l'òpera, interpretada per un repartiment de grans cantants internacionals i el Royal Opera Chorus.