FEELING GOOD - JOAN VÁZQUEZ

Concerts, Música

  • FEELING GOOD - JOAN VÁZQUEZ
  • FEELING GOOD - JOAN VÁZQUEZ
  • FEELING GOOD - JOAN VÁZQUEZ

Ciutat: Molins de Rei

Lloc: Molins de Rei

De dissabte 19 de març 2022, 21:30 h a 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
L’actor i cantant Joan Vázquez es posa en la pell d’un autèntic crooner per bastir Feeling good, un espectacle en el qual presenta... Llegir més

L’actor i cantant Joan Vázquez es posa en la pell d’un autèntic crooner per bastir Feeling good, un espectacle en el qual presenta en directe les seves particulars versions d’estàndards de jazz com Em posen molt els teus ulls, una reinterpretació del clàssic I Get a Kick Out of You de Cole Porter.

La idea de ser un crooner sensual i, alhora, també una mica gamberro i provocador, fa temps que es cou al cap de Vázquez. Els sons i els ritmes del Rat Pack sonaven molt sovint a casa seva quan era petit i sempre l’han fascinat.

Posteriorment, va descobrir que molts dels èxits de Frank Sinatra o Dean Martin són cançons de musicals convertides en estàndards de jazz: peces de Cole Porter, George Gershwin, Jerome Kern, Richard Rogers… Així, gràcies a escoltar Sinatra, va apropar-se al món dels musicals, un àmbit on ha treballat en els darrers vint anys com a actor i cantant d’espectacles com Merrily We Roll Along, My Fair Lady, Hair, Rent, Bagdad Cafè, i els recentment aclamats Paquito forever, Ciutat de gespa i Ocaña, reina de Las Ramblas.