Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

FemPop

Culturals, Música

  • FemPop
Exhaurides

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Plaça de la Vila

Inici: dissabte 23 de novembre 2019, 17:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 23 de nov.
17:30 h
Finalitzat
FemPop és un festival que va néixer amb la voluntat de morir. Un puny alçat contra la desigualtat de gènere que regna a la indústria... Llegir més

FemPop és un festival que va néixer amb la voluntat de morir. Un puny alçat contra la desigualtat de gènere que regna a la indústria musical. La trista realitat és que és molt més fàcil ser músic que música a Espanya. Els números són terrorífics. Segons un estudi que va publicar la plataforma mujeresymusica, en 2018 als 20 festivals més grans d'Espanya, només el 15% dels artistes confirmats van ser dones o bandes que inclouen dones entre la seva formació principal. Però la desigualtat també es demostra en Spotify, on lesdones només ocupen un 20% de les llistes més escoltades.

FemPop vol inclinar la balança cap a l'altre costat, programant només a dones o bandes liderades per dones. Seran tres concerts en tres espais sorprenents amb algunes de les promeses més excitants de l'escena independentinternacional. Estaràs tan a prop de les artistes que podràs sentir els seus cors bategar.

Entrada gratuïta però amb aforament limitat. Reserva la teva entrada a http://entrades.santquirzevalles.cat.

El públic es trobarà a les 17.30 hores a la plaça de la Vila i se l'acompanyarà al lloc on es realitzarà el primer concert. Al FemPop Sant Quirze hi actuaran Amy May Ellis, Raquel Lúa i Talitha Ferri.

Organitza: Ajuntament de Sant Quirze