Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Fenya rai!

Concerts

  • Fenya rai!
  • Fenya rai!
  • Fenya rai!

Ciutat: Girona

Lloc: La Taverna d'El Foment

De dissabte 1 d’octubre 2022, 21:30 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 1 d’oct.
21:30 h
Finalitzat
Els Fenya Rai! estan disposats a convertir la plaça dels Mercaders de Girona en la Plaça Major. Aquest és el títol del seu segon treball,... Llegir més

Els Fenya Rai! estan disposats a convertir la plaça dels Mercaders de Girona en la Plaça Major. Aquest és el títol del seu segon treball, que presentaran a la Taverna d’El Foment en una data tan emblemàtica com la de Sant Jordi.

Ens transportaran a l’ambient adequat per gaudir de la música del grup, perquè la Plaça Major és el punt de trobada dels pobles i ciutats d’aquest país, i també el lloc on es desenvolupa la festa. Xalarem d’una barreja de ritmes que ens proporcionaran un ampli ventall de sonoritats. La temàtica de les cançons és igualment variada. De fet, el mateix disc que han gravat va comptar amb col·laboracions d’artistes d’arreu del territori, com Jaume Arnella, Artur Gaya, Joan Reig, Adrià Dilmé i Clara Colom, entre d’altres.


Menú + Concert 30 euros:

- Fusta d'entrants per compartir: escalivada amb formatge fresc d'ovella, 2 croquetes variades i musclos del Mediterrani a la planxa

- Segon a escollir: botifarra a la graella, hamburguesa de remolatxa o calamars. Acompanyats de patates rosses

- Degustació de postres: mini crema catalana, pastís de plàtan i xocolata i gelat


Beguda a triar:

- Cervesa la Flama d'El Foment

- Copa de vi de la casa (blanc o negre)

- Aigua o aigua amb gas

- Refresc Refreskcat (cola, taronja o llimona)


Menú infantil + Concert 15 euros (fins 12 anys):

- Croquetes

- Botifarra amb patates rosses

- Gelat

- Aigua o refresc Refresckat (cola, taronja o llimona)