Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

FERRAN ALBRICH I MARC SERRA/ LÍRICA

Concerts, Música

  • FERRAN ALBRICH I MARC SERRA/ LÍRICA

Ciutat: Calella

Lloc: Far de Calella

De dissabte 17 de juliol 2021, 21:30 h a 22:50 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 17 de jul.
21:30 h
Finalitzat
FERRAN ALBRICH I MARC SERRA/ LÍRICA DISSABTE 17/07 21:30 h / Far de Calella / 10 € 10a Temporada Lírica Ciutat de Calella El baríton... Llegir més

FERRAN ALBRICH I MARC SERRA/ LÍRICA

DISSABTE 17/07

21:30 h / Far de Calella / 10 €

10a Temporada Lírica Ciutat de Calella

El baríton Ferran Albrich acompanyat del pianista Marc Serra, ens presenta un recital que proposa un viatge musical a través de la història de la música i que té forma d’homenatge. El recital, dividit en dues parts, comença amb un clar homenatge a la figura de Beethoven, traçant una línia entre els primers lieder de què es té constància fins a arribar als Lieder més romàntics de Strauss. La segona part, per contrast, dibuixa l’estreta relació entre els autors catalans de principis del s. XX amb els seus contemporanis francesos. Dos clars exemples en són Toldrà o Gerhard, del qual enguany en celebrem el cinquantè aniversari de la seva mort, amb relació a Debussy o Ravel.