Ferran Palau (66 Butaques)

Concerts, Música

  • Ferran Palau (66 Butaques)

Ciutat: Figueres

Lloc: La Cate - Sala del Teatre

De divendres 20 de novembre 2020, 21:00 h a 22:16 h

Veure descripció de l'esdeveniment
FERRAN PALAU KEVIN Divendres 20 de novembre, 21.00 h A finals del 2017, poc abans de publicar el seu aclamat disc Blanc (Halley... Llegir més

FERRAN PALAU

KEVIN

Divendres 20 de novembre, 21.00 h

A finals del 2017, poc abans de publicar el seu aclamat disc Blanc (Halley Records 2018), Ferran Palau (Esparreguera, 1983) ja tenia pràcticament enllestides les cançons que formen part de Kevin, el seu quart disc en solitari. Gravat a principis de l'any 2019 entre la casa del seu productor i cosí Jordi Matas, la Casa Murada i l’estudi d’en Panxii Badii. Un disc de pop que mira de re-ull al soul més ‘easy-loving’, però, podem interpretar aquest disc com un disc de cançons d’amor? En l’univers Palau les preguntes mai tenen una resposta clara i no serà diferent en aquesta ocasió, però és evident que estem davant de l’obra més romàntica i colorista de l’artista, en la que el tu i el jo que sempre protagonitzen les seves lletres, es converteixen en un micro univers on cada punt de vista esdevé una possible nova dimensió.

Un concert en format duet de la mà d'un artista en majúscules que tancarà de manera immillorable aquesta primera edició del cicle 66butaques.


Sala d'espectacles

10 € / 8 € socis La Cate i compra anticipada fins a una setmana abans del concert.

Organitza: La Cate

Patrocina: Alchímia solidària

Col·laboren: El Bar de La Cate, Visible Design Studio, Comoyoko, Hotel Duran

Amb el suport de l’Ajuntament de Figueres

Venda d’entrades a taquilla i secretaria de La Cate


info@lacate.cat / 972.67.84.96