Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Ferran Palau + Cinema "Little Miss Sunshine"

Concerts

  • Ferran Palau + Cinema "Little Miss Sunshine"
  • Ferran Palau + Cinema "Little Miss Sunshine"

Ciutat: Tarragona

Lloc: Parc Saavedra

De dilluns 20 de setembre 2021, 18:30 h a dimarts 21 de setembre 2021, 0:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dl. 20 de set.
18:30 h
Finalitzat
19.30h Concert Ferran Palau (Pop/Collbató)Ferran Palau  escriu i descriu la seva història com un paisatge que gira a ritme tranquil,... Llegir més
19.30h Concert Ferran Palau (Pop/Collbató)

Ferran Palau  escriu i descriu la seva història com un paisatge que gira a ritme tranquil, assossegat, però implacable. Implacable i imparable sembla la seva carrera en solitari on des del 2012  apila premis i cançons que ja són banda sonora d’una generació i uns temps on música com la seva, ens salva.
Presenta a Tarragona el seu cinquè disc “Parc” Un imaginari que rendeix homenatge al cinema slasher dels 80 cançons sinceres on hi trobarem un amic que dol una mica acompanyats de sintetitzadors i el seu característic minimalisme.

Ferran Palau avança amb inèrcia i així ho explica en una de les cançons que conformen Parc: encara puc anar més lluny, però vull que m’ho demanis tu. Sens dubte, li ho
demanarem.
Gestió entrada 2euros  a la web www.laterrasseta.com

21h Dj i sopars a la fresca amb Food Trucks

22.30h Cinema a la fresca - Little MissSunshine (Valerie Faris, Jonathan Dayton, 2006)