Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

FÉS-ME UN PETÓ, XIMPLET - CINEMA CLÀSSIC VOSE

Cine

  • FÉS-ME UN PETÓ, XIMPLET - CINEMA CLÀSSIC VOSE

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Ronda Sant Antoni, 19

Inici: divendres 22 de febrer 2019, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 22 de febr.
20:00 h
Finalitzat
Kiss Me, Stupidde Billy Wilder Producció americana escrita  i dirigida per Billy i interpretada per Dean Martin, Kim Novak, Ray Walston...... Llegir més

Kiss Me, Stupid
de Billy Wilder

Producció americana escrita  i dirigida per Billy i interpretada per Dean Martin, Kim Novak, Ray Walston...  Durada: 119 minuts. VOSE.

 

Sinopsi: Orville Spooner i Barney Milsap viuen a Climax, Nevada. Un dóna lliçons de piano, l’altre és mecànic. Tots dos componen cançons. Un dia Dino, un cantant ja de tornada, s’atura a Climax. Barney saboteja el seu cotxe per tal de fer-li passar la nit a Orville, on podrà escoltar les seves composicions. Però Orville està extremadament gelós de la seva dona, Zelda, i Dino és un gran seductor. Barney té llavors la idea de fer interpretar el paper de Zelda a Polly, una prostituta local.