Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Festa de Cap d'Any Familiar

Familiar, Festes

  • Festa de Cap d'Any Familiar

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Plaça d'Anselm Clavé

De dijous 31 de desembre 2020, 11:30 h a 12:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 31 de des.
11:30 h
Finalitzat
El proper dijous 31 de desembre, la plaça d'Anselm Clavé acollirà la Festa de Cap d'Any Familiar. Pep Callau i el grup musical Pepsicolen... Llegir més

El proper dijous 31 de desembre, la plaça d'Anselm Clavé acollirà la Festa de Cap d'Any Familiar. Pep Callau i el grup musical Pepsicolen ens oferiran una barreja explosiva d’animació musical i d’actuació clownesca que encomana el riure i l’alegria a tot el públic. Un espectacle d’humor, dirigit tant als més menuts com a tots els grans que vulguin treure el clown que porten dins al ritme de la música i les bromes. I, enmig de l'actuació, ens aturarem per escoltar les campanades de la Parròquia de Sant Quirze i Santa Julita i donar la benvinguda al 2021.

Activitat gratuïta.

Prevenció de la COVID-19:  

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta serà obligatori per totes les persones majors de 6 anys.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil.